Project

Projecten

Het belangrijkste is dat ik zorg dat het afgesproken resultaat wordt gehaald en ervoor zorg dat het eigen personeel zelf verder kan. Dit kan een opdracht zijn of een gezamenlijke project.

Stappenplan:

Het plan hangt af van de organisatie, projectgrote, projectgroep en draagvlak. Projecten kunnen succesvol worden volbracht door “traditionele besturing” of in “zelfsturende teams”.

Na de verdieping stellen wij een team samen. Dat kan een al een bestaand team zijn of wordt stante pede samengesteld. Verrassend feitje: soms is maar een kleine aanpassing nodig om grote successen te behalen.

Tijdens het project zetten wij tussentijdse doelen en/of evaluatiemomenten waarbij de voortgang wordt besproken en eventueel wordt bijgestuurd.


Garantie

Ik geloof in simpele, direct opzegbare contracten. Met samenwerken is het belangrijk dat wij vertrouwen hebben in elkaar. Heb je het gevoel dat ik geen toegevoegde waarde aan het project geef? Dan kun je het contract opzeggen zonder verdere kosten.


Interesse?
Na het doornemen van het stappenlan kan het niet anders dan dat je geïnteresseerd bent in mijn werkwijze. Neem nu contact met mij op om het traject vrijblijvend te starten! Dit kan door mij te bellen of het contactformulier hieronder in te vullen.