Marketeer

Gang van zaken:

1) Kennismaking (gratis)

Wij maken kennis en gaan over je idee of vraag. De eerste prioriteit is om te ervaren of het tussen ons klikt.

–> Kennismaking

2) Verdieping

Als na de kennismaking blijkt dat wij verder willen, volgt er een conceptfase. Hierin help ik jou om het idee/vraag/doel te verhelderen, prioriteiten te stellen en een stappenplan te maken.

–> Verdieping

3) Project

Zorgdragen voor het project en het afgesproken resultaat behalen waarin het belangrijk is dat het interne personeel zelfstandig verder kan.

–> Projecten

Het moment is nu!

Het perfecte moment zal nooit komen, het belangrijkste is dat je de eerste stap zet. Elke reis, groot of klein, begint hiermee. Wil jij de eerste stap met mij zetten?

Bel mij! Mail mij!

Ervaring

Naast het bedrijven van mijn passie is een maatschappelijke carrière voor mij ook zeer belangrijk. In 2017 ben ik afgestudeerd met een BBA in Marketing aan de University of Wisconsin-Whitewater. Tijdens de studie hebben in groepsvorm gewerkt aan marketingplannen voor aangetrokken werkgevers.

In 2017/2018 heb ik, met de steun van het Ministerie VWS en NOC*NSF, het programma TeamNL@Work gedraaid waarbij ik en 14 andere (ex)topsporters in de keuken mochten kijken van TeamNL partners. Dit was zeer leerzaam. Wij hebben als groep bijvoorbeeld een communicatie advies geschreven en gepresenteerd aan het NOC*NSF.

Tijdens mijn eerste seizoen in Duitsland heb ik ook een halfjaar gewerkt voor Herres-Sekt in Trier om werkervaring op te doen. Ik was daar verantwoordelijk voor verbeteren van SEO, social media plan en het creëren van een korte informatiefilm.